Leefstijlcoaching

Leefstijlcoaching

Je gezondheid is je kostbaarste bezit. Dat weet iedereen. En het klinkt zo eenvoudig. Maar hoe zorg jij voor een gezonde leefstijl?

Samenspel
Een gezonde leefstijl is zo veel meer dan alleen gezond eten. Het is een samenspel van gezond eten, voldoende bewegen, ontspanning en een goede nachtrust. Én van bewuste keuzes maken.

Duurzame gedragsverandering
Ontdek met leefstijlcoaching hoe je de juiste keuzes maakt en meer balans krijgt in je leven. Samen gaan we op zoek naar wat voor jou belangrijk is. Naar persoonlijke en haalbare doelstellingen, waardoor je stap voor stap vooruitgang boekt. In een veilige omgeving helpen we je bij het ontwikkelen van positieve gewoontes die aansluiten bij jouw leefstijl. Door gerichte coaching en ondersteuning overwin je obstakels en veranker jij de gewenste veranderingen in de dagelijkse routine. Zo werk jij aan een duurzame gedragsverandering!

Zoek jij meer balans in je leven? Zet de eerste stap!
Klaar om de eerste stap te zetten naar meer balans en een gezondere leefstijl? Neem je gezondheid in eigen hand. Maak contact met onze leefstijlcoach Lars Boberg en bespreek met hem welke stijl en aanpak bij jou past.

Kom in beweging: binnen in onze praktijk of – meer letterlijk – tijdens een ontspannen wandeling in het prachtige natuurgebied Boerskotten, vlak bij onze praktijk. Bereik met kleine stappen een groot resultaat!

Over Lars
Lars Boberg is een ervaren sportmasseur (vanaf 2008). Zes jaar lang had hij een eigen praktijk. Vanaf 2021 versterkt hij het team van Fysiopraktijk Berghuizen. Al de helft van zijn loopbaan is Lars bezig met 1-op-1-beweegtrajecten. Hij maakt mensen fitter, helpt ze afvallen en leert ze hun lichaam weer te voelen. Het was tijd voor de volgende stap: Leefstijlcoaching – mensen helpen de kwaliteit van hun leven te verbeteren! 

Onze Leefstijlcoaching specialisten