Wij zijn open!

We merken dat er enige onduidelijkheid is n.a.v. de wisselende maatregelen (genomen door het RIVM), gelukkig kunnen we u nog steeds van dienst zijn. Voor meer informatie klikt u op onderstaande button.

Corona Virus

Fysiotherapie

Fysiotherapie

Fysiotherapie is een paramedische discipline die zich bezighoudt met de behandeling van klachten aan het steun- en bewegingsapparaat van de mens. Oefentherapie is daarom een belangrijk onderdeel van deze overbekende therapie. Bij een groot aantal aandoeningen is het belangrijk om spierkracht, lenigheid, coördinatie, weerbaarheid en uithoudingsvermogen te trainen. Dit geldt natuurlijk voor behandelingen na fracturen, operaties en ziektes. Ook bij longaandoeningen (bijvoorbeeld COPD, astma) en neurologische aandoeningen (bijvoorbeeld een hersenbloeding) is het van belang om door medisch geschoolde vakmensen te worden geoefend.

 

Bij Fysiopraktijk Berghuizen hebben we de beschikking over maarliefst 3 moderne oefenzalen! Twee bij onze vestiging in Berghuizen en een bij onze vestiging in de Lutte met professionele fitnessapparatuur en trainingsmiddelen.